Oscargalan.



Oscarsgalan var härom kvällen och såhär kunde vissa se ut i håret. Jag kunde inte bestämma mig för vilken jag tyckte mest om. Alla bilder är från posh24.se.
/Mathilda


Brud och kortfest.

I torsdags i skolan så hade vi tävlingar som vi har varje år för att lärarna ska ha något betygsgrundande. I år var det brudinspirerad frisyr och kort fest/afton. Jag fotade lite, och om det nu är någon i klassen som läser så är det inte så att jag valt ut dem jag tyckte bäst om eller dyligt utan jag bara fotade lite och tog dem bilder som vart bra :)
/Mathilda.


Brud.






Kort fest.

Grammy awards.

Häromdagen var det Grammy Awards i L.A. Jag kollade igenom bilderna på kändisarna som var där och hittade en favorit och en jag tyckte var hemsk.


Vi börjar med den enligt mig lyckades minst. Cindy Laupers ansikte ser helt konstigt ut i den frisyren. För högt på höjden och lockarna som hänger på sidorna ser ut som testar som hänger ner. Hon kunde ha gjort mycket bättre än sådär.


Audrina patridge lyckades däremot mycket bättre. Frisyren är ganska så enkel, men jag tycker den är oerhört fin och klassisk. Det enda jag kan invända på med denna frisyr är nog att jag skulle gjort bullen lite längre bak eller kanske gjort en vågrörelse på andra sidan, då skulle den bli fullgjord.

/Mathilda

RSS 2.0