Uppsättning.

Under frisör lektionen i torsdags gjorde vi en varsin uppsättning med hårnät bara för att öva lite. Och vi tyckte det var ypperligt att lägga upp det på bloggen.
/ Thersese och Mathilda


Thereses


Mathildas

Konstnärlighårdesign

Här är en av dem första håruppsättningarna jag har gjort i denna kurs.  när läraren först gick igenom teknikerna så funderade jag för mig själv, vad fan kan man göra med en plattång och hårspray? Men med lite fantasi och även an volym-master från björn axen så var allt möjligt. så här blev iaf resultatet.    Inget man har till vardags kanske?

Här är en av dem första håruppsättningarna jag har gjort i denna kurs.  när läraren först gick igenom teknikerna så funderade jag för mig själv, vad fan kan man göra med en plattång och hårspray? Men med lite fantasi och även an volym-master från björn axen så var allt möjligt. så här blev iaf resultatet. Inget man har till vardags kanske?
/Jimmy

Mischa Barton

Jag skulle vilja hissa denna frisyr. Väldigt enkelt men väldigt snyggt enligt mig. Och så tycker jag även att Mischa är fin i lite mörkare färg, fast hon passar även bra i ljust.
 /Mathilda.


RSS 2.0