Slappt..


Idag bestämde vi att nu skulle vi ta tag i det här.
Idag skulle vi börja våran blogg med att skriva en liten presentation om oss själva, pronto! Eftersom det var min idé med den här bloggen är det väl jag som får börja. Jag heter Therese. Bor i bålsta hos mammsi och pappa. Storesyster Carro på söder. Går tredje året på ett frisörgymnasium i Sumpan. Jag är fruktansvärt virrig, glad, positiv, envis, öppen, ödmjuk, långsint, klantig, ful i munnen och specialist på att tappa saker. Jag har ett gäng underbara tjejkompisar som jag älskar att umgås och prata med. Michael är min superhärliga, smarta, omtänksamma pojkvän som jag träffade i magaluf.  Jag önskar att jag stickade mer, promenarade mer ute i skogen, läste fler Jane Austen böcker, hade mer tid för mig själv, utövade yoga regelbundet, började med körkort, gjorde fler läxor. Men vafan, ingen är ju perfekt. 

 Min praktik har jag på en ekologisk salong Bilein på söder. Där trivs ja superbra och mitt mål är att bli en skitduktigt ekofrisör. Att arbeta med ekologiska produkter känns väldigt bra då jag är mån om naturen och mig själv.
Jag vill inte bli en bitter, rökade, kaffedrickande satkärring som färgar alla sina kunder i samma färg. För så är det ofta. De flesta frisörer lever ett jävligt pissigt liv utan att ens veta om det. Jobbar sena kvällar, helger. Får arbetsskador av kemikalier och långa dagar ståendes i konstiga positioner. Det bästa jag någonsin gjort var att ringa till Bilein och fråga om de snällt ville ta emot mig som inte alls hade så stor koll på va ekologiskt ens betydde. Där har jag varit sen i april och hoppas få stanna där även när jag går ut skolan.
Jag har fått lära mig så mycket och hoppas på att kunna sprida lite av mitt budskap!
Therese

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0